tirsdag 30. november 2010

Julemat

Herlig, nå nærmer det seg jul og det er på tide å finne fram gode matoppskrifter. Heldigvis er det mye inspirasjon å få ute på det store internettet også, i dag har jeg plukket opp både tips om rømmesild fra (klikk.no), og appelsinbiscotti (fra lchf-bloggen.no). Begge deler skal absolutt prøves før julen ringes inn.

Forrige helg tjuvstartet vi litt på ribbesesongen, og sennepsstuet rosenkål (også fra lchf-bloggen.no) løftet ribbeopplevelsen til nye høyder!

fredag 26. november 2010

Jeg har bestilt bok!

Innimellom trenger jeg litt ny inspirasjon i matveien. Ofte leter jeg på lavkarbo.nolchf-bloggen eller lignende ressurser på nettet, men det er noe eget med å ha en bok å bla i! Så i dag har jeg bestilt Matglede med lavkarbo, etter tips fra LenaBeatrice. Gleder meg!

torsdag 25. november 2010

Hvordan holde seg frisk?

Solveigs smil har gode tips om hvordan holde seg frisk - et aktuelt tema for mange nå når vinteren pøser minusgrader over oss.

For min del er jeg overbevist om at omleggingen av kostholdet er en av årsakene til at jeg har vært friskere enn noensinne det siste året. Det hjalp sannsynligvis også at junior fylte 2, og var ferdig med første året i barnehagen ;)